Pasta de conopida

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 16796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida,
  • usturoi,
  • 2 galbenusuri pentru maioneza,
  • ulei pt maioneza,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • 1 lingura mustar,
  • Daca tineti post puteti face cu maioneza din pufuleti: 
  • 50 g pufuleti,
  • 1 lingura mustar,
  • ulei,
  • putin suc de lamaie,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se pune conopida la fiert in apa cu sare.

Intre timp se face maioneza din galbenusuri, mustar si ulei. Pentru maioneza din pufuleti: Stropiti pufuletii cu putina apa pentru a se inmuia. Pisati-i cu furculita, adaugati 1 lingura mustar, putin suc de lamaie si ulei.

Dupa ce s-a racit conopida, pisati-o cu furculita si amestecati cu maioneza si usturoiul pisat. Condimentati cu sare, piper si vegeta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi